Dimitrievski e fillon kampanjën fuqishëm, takime në këto dy fshatra

Lajme

Sonte Maksim Dimitrievski i LSDM e ka nisur kampanjën për kreun e komunës së Kumanovës nga fshatrat Romanovc dhe Aginë.

“Jemi të gatshëm për bashkëpunim me qytetarët dhe realizim të projekteve të reja”, ka thënë mes tjerave Dimitrievski.

Вечерва ја започнавме кампањата од Романовце и Агино село.Спремни сме за соработка со граѓаните и реализација на нови проекти.

Posted by Maksim Dimitrievski on Monday, September 25, 2017

Leave a Reply