Sela: Shkupi mbrohet me djem si Naimi

Lajme

Sonte ASH ka mbajtur konventën duke prezantuar kështu kandidatët për kryetar komune dhe këshilltarë në qytetin e Tetovës.

Kryetari i ASH gjatë fjalimit të tij u ndal tek kryeqyteti, ku ka hedhur lëvdata të shumta në adresë të Naim Bajramit, kandidat për kreun e Shkupit nga rradhët e ASH-së.

Ndërkohë që nga ana tjetër Bajrami si kandidat i ASH për kreun e Shkupit në fjalimin e tij që ndezi masën potencoi nevojën e faktorizimit të votës shqiptare në Shkup.

Leave a Reply