Kandidati i PDSH për Dollnen, Eroll Abdiu fiton mbështetje në fshatin Desovë

Lajme

Kandidati i PDSH-së për komunën e Dollnenit, Eroll Abdiu sonte ka pasur takim me banorët e fshatit Desovë.

Nga aty, Abdiu ka fituar mbështetje jashtëzakonisht të madhe për të fituar kreun e kësaj komune në garat e 15 tetorit për zgjedhjet lokale.

Abdiu është takuar nga afër me banorët e zonës për të parë më mirë sfidat dhe problemet me të cilat po përballen ata.

Leave a Reply