Dalim pim kafe nga Murat Gjoniku (Video)

Showbiz

Kënga më e re e Murat Gjonikut është “Dalim pim kafe”. Këngëtari publikoi një projekt interesant dhe mjaft ritmik. Emrat me të cilët punoi për realizimin ishin po aq të rëndësishëm në botën e muzikës, sa edhe ky projekt. Kur një teksti të tillë i shtohet edhe një superklip feste, nuk mund të ketë më mirë.

Të mos flasim pastaj për zërin e mrekullueshëm të këngëtarit, i cili ka qenë edhe protagonist i klipit. Ndaj nuk duhet humbur!

Leave a Reply