Asmableja e Femrës e Aleancës për Shqiptarët Kumanovë, sot zyrtarisht hapi shtabin për zgjedhjet lokale

E fundit

Asambleja e femrës së ASh Kumanovë, sot zyrtarisht hapi shtabin për zgjedhjet lokale. Rroli i femrës shqiptare në Kumanovë, çdo ditë e më shumë po bëhet më i rëndësishëm dhe kjo falë angazhimit të Asamblesë së femrës dhe hapësirës për veprim që femrat kanë në Aleancën për Shqiptarët.
Të pranishme në këtë ngjarje ishin edhe Sekretarja e Asamblesë së Femrës Arlinda Memetaj, nënkryetarja Naime Islami, kryetarja e shtabit komunal të Kumanovës Lirie Aliti, si dhe kandidatja numër 3 në listën për këshilltar komunal, Arbana Islami.

Leave a Reply