E pabesueshme ja si ka qënë Dhurata Dora pa operacione, nuk do e njihni

Showbiz

Dhe, jo rastësisht, bashkë me të jeton edhe talenti i pa mohueshëm. Adhuruesja e flaktë e Sabri Fejzullahut, ia arriti që ta bënte ëndrrën realitet, ta dëshmonte talentin e saj, të bëhej edhe ajo një ndër të famshmet e muzikës, e këngët e saj ti donin shumë njerëz. Dhurata, që aktualisht renditet mes këngëtareve më të pashme, në adoleshencë nuk dukej aspak kështu. Një mori ndërhyrjesh kanë bërë që pamja e saj të jetë kjo që është.

Se Dhurata e dikurshme dhe kjo e tanishmja nuk kanë thuajse asgjë të përbashkët, e dëshmojnë edhe këto foto.