Shokoi botën, por kjo vajzë i mashtroi të gjithë, pamja e vërtet e saj është komplet ndryshe

TE NDRYSHME

Para pak javësh rrjetet sociale u mbushën me foto tmerruese të një vajze të re e cila kishte bërë shumë ndërhyrje estetike për t’i ngjasuar Angelina Jolie, mirëpo kishte përfunduar në “një monstër”.
Lajmi u bë pjesë edhe e shumë mediave të huaja, mirëpo duket se e gjithë kjo ishte vetëm një mashtrim nga vajza me ermin Sahar Tabar. Ajo arrin ta shndërroj fytyrën e saj në këtë formë vetëm falë grimit dhe lenteve të syve.