Sot është njëri nga aktorët më të bukur në botë – Nuk do ta besoni se personi në foto është….

Showbiz

Me siguri kur shihni këtë foto ëhtë e vështirë të besoni se ai është Burak Ozcivit. Aktori i njohur i “Dashuri i pafund” komentohet si një nga meshkujt më të bukur turk, madje ai ka fituar disa çmime kombëtare dhe ndërkombëtare si model.

Me sa duket, ndryshimi që i ka ndodhur aktorit me kalimin e moshës është drastik, nuk ju duket edhe ju kështu?