A është Nora Istrefi shtatzënë?

Showbiz

A është Nora Istrefi shtatzënë?

December 10, 2017 admin Leave a comment Magazina

Këngëtarja e shumë hiteve edhe këtë pjesë të fund vitit është mjaftë shumë e angazhuar, shkruan Kosovarja

Nga disa projekte që solli këtë verë e ku rezultuan shumë të suksesshme, ajo ishte e angazhuar shumë edhe nëpër mbrëmje muzikore.

Nora është nënë e një vajze, edhe pse nuk ka thënë se ka plane për një fëmijë të dytë, shpesh rastësia të befason. Dhe në këtë imazh Nora duket më e rrumbullaksuar se zakonisht.

E ku trupi i saj është i bonifikuar, a është Nora shtatzënë mbetet të kuptojmë të vërtetën nga vetë ajo./Kosovarja/