Shikoni se si bëhet një vjedhje profesionale

Lajme

Një vjedhje interesante ka ndodhur me një shitore.
Babai me djalin hyjnë në shitore dhe derisa babai kërkon diçka nga shitësi dhe së bashku me të shkojnë ta kërkojnë në pjesën ku ndodhet produktin , djali.i tij i vogël afrohet te kasa e shitores hap atë edhe i merr të gjitha të hollat dhe i fut nëpër xhepa dhe largohet nga aty dhe fillon të sillet vërdallë shitores kinnse po shikon gjërat nëpër shitore.
Pas pak kthehet i ati me shitësin dhe sikur të mos kishte ndodbur asgjë i ati me djalin dalun nga shitorja me gjutha paratë që i kishte vjedhur djali i tij dhe për këtë gjë nuk e dinte aspak shitësi .
Shikoni videon më poshtë dhe shihni se si babai me djalin kryejnë këtë vjedhje profesionale.