Shikoni se si bëhet një vjedhje profesionale

Lajme

Një vjedhje interesante ka ndodhur me një shitore.
Babai me djalin hyjnë në shitore dhe derisa babai kërkon diçka nga shitësi dhe së bashku me të shkojnë ta kërkojnë në pjesën ku ndodhet produkti , djali i tij i vogël afrohet te kasa e shitores hap atë edhe i merr të gjitha të hollat dhe i fut nëpër xhepa dhe largohet nga aty i qetë dhe fillon të sillet vërdallë shitores kinse po shikon gjërat nëpër shitore.
Pas pak kthehet i ati me shitësin dhe sikur të mos kishte ndodhur asgjë i ati me djalin dalin nga shitorja me gjitha paratë që i kishte vjedhur djali i tij dhe për këtë shitësi nuk dinte asgjë .
Shikoni videon më poshtë dhe shihni se si babai me djalin kryejnë këtë vjedhje profesionale.