Pasi ta shikoni këtë video nuk do t’i folni më askujt për dore (Video)

Kuriozitete

Përse përshëndetja ndaj dikujt duke i dhënë dorën nuk është e preferuar?
Sepse duartë janë shumë të ndjeshme dhe shumë lehtë mund të transmetohen sëmundje nga to.
Andaj para se të folni me dikë sigurohuni që ta njihni mirë atë person ose të paktën që të ketë duartë e pastërta.
Ose, ose ja një zgjidhje edhe më e mirë për ju. Mblidhini bëni dorën grusht dhe folni vetëm duke i prekur grushtet.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: