Interesante: Vajza i vë në gjumë kafshët vetëm me prekje…

FUN

E pabesueshme por e vërtetë. Kjo vajzë e vogël e cila ka marrë pjesë në një talent show në vendet aziatike paraqet një numër të pabesueshëm në këtë spektakël të madh duke i lënë pa fjalë edhe anëtarët e jurisë si dhe publikun që ishte aty.
Vajza performoi një pikë ku me anë të prekjes vendoste në gjumë kafshët edhe atë jo vetëm një kafshë por shumë kafshë të ndryshme si ato shtëpiake por edhe ato të egra.
Juria mbeti e shtangur se si arriti kjo vajzë e vogël të realizoj një truk të tillë dhe gjithashtu u mahnitën shumë nga performansa e saj.
Video: