Umuti shkrihet pas Baharit, kështu e bartë në shpinë atë…

E fundit

Deniz Evin është mashkulli më me fat i kinematografisë turke që ka në krah një femër si Gaye Turgut, e fati i tyre ishte që të luanin bashkë në një serial të popullarizuar.

Çitfi i famshëm turk kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë dhe janë më së të lumtur pranë njëri-tjetrit.

Ata janë edhe të përndjekur në përditshëmrinë e tyre, pasi që kureshtja e publikut është e madhe për lidhjen e tyre.

Umut dhe Bahar, emrat me të cilët njihen edhe në publik, janë të rezervuar në këtë aspekt. Çdo fotografi e tyre shihet dashuria që kanë njëri për tjetrin.

Shikoni se si argëtohen mes vete