Ky do jetë imazhi më i bukur në mes babë e bir, Sabriut dhe Ermalit

Showbiz

Sabriu gjithmonë ka treguar dashuri për njerëzit në përgjithësi, e sidomos për ata që me vite deshën këngën e tij, dhe është publiku ai që dha këtë vlerësim dhe sot cilësohet nga këngëtarët më të suksesshëm në skenën shqiptare, më i kërkuari dhe më i dashuri, shkruan Kosovarja.
U rriten gjenerata të shumta më këngën e Sabriut, janë shumë këngë dhe do mbetën të pa harruara. E si mos të ndjeke rrugën e tij, i biri Ermali ku edhe ai sot qëndron në treg shumë i kërkuar dhe numëron shumë këngë dhe adhurues të muzikës së tij. Lidhja e tyre babë e birë është për t’u dëshiruar, është gjë e bukur e çmuar të sheh këtë marrëdhënie kaq të shëndosh, ata edhe pushimet shpesh i bëjnë bashkë. Ndajnë momente te bukura, falin dashuri të ndërsjellët Sabriu kalon momente të bukura me mbesat dhe nipin e ata me

Nera Fejzullahu nuk u lë hapësirë për privatësi Arianës e Ermalit?!
Për momentin ata ndodhen në Bulgari për disa ditë pushim, e ndër vizitat që i bëjnë këtij vendi kane shkrepur dhe fotografi për të mbetur nga kujtimet më të bukura. E pa dyshim ky imazh që Ermali ka ndarë me të gjithë ndjekësit e tij, ka marrë komente të shumta dhe pozitive. Është një moment që nuk përshkruhet me fjalë për gjestin që ka bërë Ermali ndaj babait të tij. Fotografi e bukur, emocionuese. Treguesi më i mirë i raportit të tyre. /Kosovarja/