Çfarë u ndodhi të pasmeve të Eni Koçit?

Showbiz

Këngëtarja Eni Koçi njihet për format e saj të dëshiruara.Ajo nuk heziton që ato ti hedh në rrjetet sociale.
Por, vihet në dyshim se të pasmet a janë reale apo Eni përdor photoshop për ti rregulluar fotot.
Për më shumë shikoni fotot e saj se si duket ajo në një koncert të zakonshëm.Shikoni dhe gjykoni vet fotot më poshtë.