Me taka të larta, deputetja e PD rrëzohet në shkallët e Kuvendit (Video)

Showbiz

Takat e larta dhe shkallët e lagura nga shiu duket se nuk janë kombinimi më i mirë për një deputete. Pas seancës plenare të parë vitin 2018, deputetja e PD, Lindita Metaliaj është rrëzuar në shkallët e Kuvendit.

Duket se ‘syri i keq’ ka mbërritur edhe në oborrin e institucionit ligjvënës shqiptar, duke shkaktuar një situatë aspak të këndshme për deputeten demokrate.

Menjëherë për t’i ardhur në ndihmë kanë shkuar kolegët e saj siç është deputeti demokrat Agron Shehaj. Ne urojmë që situata të tilla të mos përsëritën më, por edhe këshillojmë deputeten që të paktën në kohë me shi të veshë këpucë të sheshta.

https://youtu.be/9KQd8Gp6rmU