Nëna e injekton foshnjën tre muajshe dhe vetën me insulinë, vdesin afër njëri-tjetrit

TE NDRYSHME

Një nënë 36 vjece dhe foshnja e saj tre muajshe janë gjetur të vdekur pranë njëri-tjetrin në divan të shtëpisë.

Nadine Loveman, 36 vjece dhe djali tre muajsh Stevie, u gjetën të vdekur ku sipas hetimeve ata kishin konsumuar dy mbidozë me insulinë, shkruan Daily Mirror.

Sipas hetimeve, në këmben e foshnjes u gjenden dy shenja të shpimit.

Injekimi me insulinë kishte shkaktuar dëmë fatale në trurin e foshnjes.