Nora e ‘kall’ me tallava në mes të Stambollit(VIDEO)

Showbiz

Nora Istrefi është thuajse gjithmonë në pushim.E vendet e saj të preferuara janë ato më turistiket dhe rrjedhimisht më të shtrenjtat.
Këngëtarja që përfiton shuma të mëdha në mbrëmjet muzikore po i shpenzon po ashtu në mbrëmje, por këtë herë si audiencë dhe jo performuese.
Ajo tani është në Stamboll ku edhe po shijon kulturën orientale që ofron ky qytet.Mirëpo, për Norën prapë më tërheqëse është muzika në shqip. Ajo ka publikuar një video ku shihet duke e ‘dhez’ atmosferën me këngë dasmash.