Genta iu mashtroi me ‘bukurinë’ saj derisa u publikuan këto fotografi

Showbiz

Njihet si ‘uragani’ i skenës.

Por, Genta Ismaili shpesh është gjendur mes kritikave dhe komenteve pozitive lidhur me pamjen e saj.

Në çdo paraqitje, këngëtarja është kujdesur që të paraqitet sa më mirë që është e mundur.

Por, Genta, ndryshon shumë kur është pa dhe me grim!

Ajo në Instagram ka hedhur një video ku shihet se po grimohej prej fillimi e deri në fund.

E nga fytyra reale e deri te ajo me grim, Genta nuk njihej fare, thuajse ishte tjetër person!