Kështu dukeshin si nuse dhe dhëndërr Ermali dhe Ariana

Showbiz

Ermali dhe Ariana janë çifti më i përfolur i estradës që nga dita e parë e martesës.

Si dy të rinj të martuar në një moshë të re, dasma e tyre e bujshme, për shumicën e fansave të Ermalit është harruar.

Mirëpo ende ekzistojnë fotografi që kujtojnë momentin më të bukur të Arianës dhe Ermalit, atëherë kur i thanë ‘Po’ njëri-tjetrit.

Ermali nënpeshë dhe Ariana me një look krejt ndryshe nga tani, është imazhi më i ëmbël që ka çifti.