Kunata e madhe ndërhyn në pamjen e Leartës, shikoni çka iu bëri flokëve të saj

E fundit

Është me fat një nuse si Learta, të kesh në krahë kunata siç ajo i ka motrat e bashkëshortit është e jashtëzakonshme dhe shumë e vlefshme në jetë.

Learta gëzon një marrëdhënie të mirë më familjarët e Kushtrimit si me vjehrrën Shyhretën gjithashtu edhe më kunatat.

Tashmë ajo ju ka shtuar edhe një gëzim të madh në familje me sjelljen në jetë të Matinit. E lumturia e tyre shihet qarte në shumë publikime të fotove me mbishkrimet nga më të bukurat.

Një kujdes të veçantë ato përcjellin të njëra tjetra Learta me kunatat, kështu është treguar edhe Njomza ndaj nuses së vëllait.

Një rifreskim të flokëve.