Egzonës i zbulohet edhe ky sekret

Showbiz

Në mënyrë të pa pritur dhe befasuese ajo sot ka vëmendjen e madhe të medies, është paska e çuditshme se si disa personazhe shëndrrohen në sensacion.
Nuset e estradës morën bujë të madhe nga bashkëshortët e tyre këngëtarë, por është për t’u befasuar fakti se ato përfliten më shumë se ata që kanë vite e karrierë në muzikë.
Por është një masë e tërë njerëzish që konsumon lajme të tilla të cilat zgjojnë kureshtje të madhe se çfarë po ndodh, se si jetojnë gratë e këngëtarëve të famshëm shqiptarë. Ndër shumë të tjera është edhe Egzona, bashkëshortja e Albatrit Muçiqi ku zë vend çdo ditë në rubrikat rozë.

Ditëve të fundit me një set fotografik ajo na la pa fjalë të gjithëve se sa bukur dhe sa në formë dukej. Por a e ka fshehur këtë sekret Egzona deri më tani, që linjat e saja mirëmbahen me fitnes.