Remzie Osmani vjen me projekt shumë të rëndësishëm dhe sensiblizues

Showbiz

Ndonëse këndoj për Kosovën në vite shumë të vështira kur ishim të okupuar nga Serbia, dhe zëri dhe këngët e saja ishin një lehtësim dhe shërim dhe ngushëllim për popullin.

Zëri i saj, këngët, melodia është një mishërim i të gjitha gjeneratave me radhë. Këngët e saja të cilat përmbajnë nga tematikat e shumta dhe të ndryshme ato bartin një mesazh të fortë në vete.

Është ky projekti i radhës me përmbajtje sensibilizues për njerëzit me sëmundjen e epilepsisë. Këngëtarja u përgjigj par “Revistën Kosovarja” se do t’i bashkëngjitet me ketë këngë fushatës ‘Të jetosh me epilepsi’ në përkrahje të njerëzve të cilat përjetojnë këtë krizë.

Me 9 shkurt shënohet dita botërore e kësaj sëmundje e cila shënohet edhe në Kosovë. Shoqata kundër epilepsisë kujdeset për vetëdijesimin dhe ka për qëllim sensibilizimin dhe ngritjen e vetëdijes së popullatës për epilepsinë. /albzone.news/