Do habiteni si e quan Nora, Robertin [VIDEO]

Showbiz

Ata të dy bëjnë pjesë tek çiftet seriozë. Ndryshe nga të tjerët, tregohen më të rezervuar në deklaratat publike ndaj njëri-tjetrit. Por në raste ditëlindjesh, bëhet përjashtim. Para dy ditësh Robert Berisha festoi 40 vjetorin e lindjes dhe preferoi një festë private me familjen. Në njërën nga videot e postuara nga Nora, ajo shkruan: Edhe 100 Robiqi, love you’ duke ia shprehur si rrallëherë publikisht dashurinë bashkëshortit të saj. Klikoni nërekklamë për të parë videon…