A janë këta ‘vjehrri dhe vjehrra’ e Elvana Gjatës?

Showbiz

Kohët e fundit këngëtarja Elvana Gjata është komentuar pafund edhe për shkak të koncertit privat që zhvilloi në datë 3 shkurt në Tiranë.

Por përveç këngëve të reja dhe bashkëpunimit me Pirron Çakon në atë koncert kanë rënë në sy edhe prania e ‘vjehrrit dhe vjehrrës’ së Elvanës.

Sipas Panorama Plus i fejuari i këngëtares nuk ishte i pranishëm, por prindërit e tij po. I ati i të fejuarit të këngëtares është biznesmen i njohur ndërtimi në Tiranë.