Sikur të ishte binjake me Arianën, ja si dukej Nera e re

Showbiz

Të rralla janë rastet kur ngjashmëritë pa lidhje gjaku janë të mëdha.

E kjo ka ndodhur në rastin re e vjehrrë të Arianës me Nerën të cilat duken shumë të ngjashme.

Nera ka publikuar një foto kur ka qenë e re dhe ajo që vërehet është se ajo duket e ngjashme me Arianën, nusen e Ermalit.

Epo Ermali e ka dashur edhe gruan me pamje që i ngjan nënës së tij.