VIDEO +18/ Kapi të dashurin dhe të motrën në shtrat, për pak shkakton tragjedi me pistoletën në dorë

FUN

Menduan t’i bëjnë një rreng, ajo të motrës, dhe ai të dashurës, por situata u doli jashtë kontrollit dhe për pak mund të kalonte në tragjedi. Inskenuan momentin që ajo t’i shihte bashkë në shtrat, duke u puthur, e kur ndodhi, reagimi i vajzës doli jashtë parashikimit.

Ajo mori dhe një armë për te qëlluar të dashurin, të cilin nuk e besonte kur ai i tha se e gjitha ishte një shaka.