Ja çka kanë të përbashkët Rita Ora dhe Luana Vjollca

Showbiz

Ato të dyja deri tani nuk kishin diçka të përbashkët.
Njëra moderatore ndërsa tjetra këngëtare. Por mbrëmja e kaluar i bashkoi dy vajzat në të njëjtin vend. Edhe pse ndodheshin atje për arsye të ndryshme: Luana për pushime ndërsa Rita si e ftuara e Prada-s,të dyja kanë postuar video ku tregonin se ndodheshin në Milano.
Kaloni më poshtë dhe shikoni fotot: