‘Martohet’ ish- e dashura e Majkut, Majlinda…Velloja e saj do t’iu mahnis…

Showbiz

Ata tashmë nuk janë në lidhje por ka diçka që i bashkon, e ai është Roani, djali i tyre.

Të dy po vazhdojnë jetën të ndarë, Majku pak ditë më parë u pa me të dashurën e tij të re, ndërsa për Majlindën nuk dim ende për ndonjë lidhje.

Ajo tërë kohën po ia kushton djalit të saj dhe kujdesit ndaj tij.

Por siç duket ajo ka gjetur pak kohë edhe për vetën për të bërë kështu një fotosesion e veshur me fustan nusërie.

E tillë ajo po duket me të vërtetë shumë e bukur…