E pabesueshme sesi është katandisur Sulejmani i Madhërishëm

Showbiz

Halit Ergenç i njohur në Shqipëri në rolin e tij si “Sulejmani i Madhërishëm”
këtë herë ka mbështetur fuqishëm një kauzë të bashkëshortes së tij, Bergüzar Korel’e e njour si “Feride”. “Feride” ngriti zërin pas një ngjarje të rëndë të ndodhur në Turqi, pasi një djal kishte përdhunuar një fëmijë të mitur. Lidhur me këtë ka reaguar edhe Ergenç, duke dënuar këtë rast.

Tashmë kanë kaluar vite që kur është transmetuar në vendin tonë seriali. “Sulejmani i Madhërishëm”, i cili dhe në atë kohë gozhdoi para ekranit shumë shikues. Siç vihet re, aktori në fjalë ka ndryshuar dukshëm në pamjen e tij ndërsa “Feride” vazhdon të jetë në top formë.

Kujtojmë se krah tij ka interpretuar dhe aktorja turko-gjermane, Meryem Uzerli.