Nuk do ta besoni/ Kështu dukeshin Meda dhe nusja e tij në ditën e fejesës

Showbiz

Këtë e dëshmon edhe fakti se sa shumë është i ftuar në dasmë, që do të thotë është i përzgjedhuri i tyre për ditën më të rëndësishme të jetës. Meda është i martuar me Lulën dhe ka fëmijë, të cilët janë një familje shumë e bukur dhe e lumtur. Lulja është një femër shumë e bukur dhe atraktive e tashmë e njohur dhe e dashur për publikun.

Por, a i keni parë ata se si janë dukur në ditën e fejesës së tyre. Më poshtë iu sjellim fotografi nga ajo ditë…