A e dini se sa më e shkurtë është Teuta se Adonisi, një difernecë kaq simpatike

Showbiz

Teuta Krasniqi trajnerin e saj të fitnesit e bëri për vete kohë më parë dhe tani ata kanë një vajzë së bashku.

Çifti qysh se u shfaqën së bashku, u bënë dy personazhet kryesorë të shtypit rozë kosovar, dhe që nga ajo kohë Teuta dhe Adonisi nuk ndalën së tërhequri vëmendje, përcjell ORAinfo.

I patë shumë herë, por nuk e keni vërejtur këtë detaj.

Adonisi është shumë më i gjatë se gruaja e tij dhe kjo fotografi e dëshmon më së miri.

Një diferenca kaq simpatike që e bën çiftin edhe më të bukur.