Mehmet Kosova sapo publikoi një foto me pamjen më tmerruese!

Showbiz

Kenan Imirzalıoğlu, një aktor mjaft i dashur për rolet e tij në seritë turke, së fundi ka ndryshuar pamje, shkruan Kosovarja.

Jemi mësuar t’a shohim përherë si një mashkull tejet të pashëm dhe tërheqës, por që me ndryshimin e bërë del të jetë ‘zhgënjyes’.

Edhe pse nuk është e qartë nëse këtë ndryshim drastik e bëri për shkak të ndonjë roli negativ në ndonjë seri të radhës, apo thjeshtë e ndjeu të nevojshëm një rifreskim në pamjen e tij.

Gjithsesi, për vlerat artsistike, nuk ka pikë dyshimi se është i paarritshëm, dhe i jep shpirt çdo roli serik, duke i’u besuar përherë rolet si protagonisti kryesor.