DJALI I KËRKON FOTO NUDO, POR AJO ÇFARË I BËRI VAJZA DO JU LEJ PA FJAL!!

FUN

Çfarë do të bënit nëse një i huaj me të cilin bisedoni në Messenger do t’ju kërkonte një foto pa rroba? Jwzayn një adoleshente, e dinte se si ta tallte një djalë i cili u përpoq të kalonte vijën.

Gjithçka filloi kur një person i shkruan asaj dhe i kërkon një foto pa rroba: “Dua të të shoh pa rroba fare”, i shkruan ai ndërsa vajza ia kthen

Prit një sekond”. Ajo i dërgon një imazh që thotë: “Loading”, pra “Fotoja po hapet”.

Në të vërtetë kjo pati sukses, ai nuk e kuptonte veprimin e Jwzayn deri në pikën që besonte se problemin e kishte telefoni i tij dhe se duhet të merrte një të ri. Dërgoje sërish i thotë ai dhe ajo bën të njëjtën gjë…

Reagimi i vajzës ka qenë ndarë më shumë se 10.000 herë në rrjetin social Twitter