Vallëzimi i çiftit që ka impresionuar botën (Video)

TE NDRYSHME

Pothuaj një milion njerëz e kanë parë në YouTube vallëzimin e parë të Janette dhe Paul, çiftit krejtësisht anonim, të cilët kanë elektrizuar deri në maksimum atmosferën me vallëzimin e tyre në podiumun e dasmës.
Janette dhe Paul janë kurorëzuar vitin e kaluar, por tek këto ditë është publikuar video nga kurorëzimi i tyre, i cili po shpërndahet masovisht në rrjetet sociale,
Vallëzimi i parë i Janette dhe Paul ka filluar me ritmin e lehtë të këngës së Elvisit “I Can’t Help Falling In Love”, por më vonë vjen befasia, kështu që çiftit në podium i janë bashkangjitur edhe përcjellëset dhe mysafirëte tjerë.
Ndiqeni videon për më shumë