BLERONA NUK PO MUND T’I KONTROLLOJË MË KILOGRAMET, JA ÇFARË FUSTANI KA VESHUR PËR T’I MBULUAR

Showbiz

Blerona Zeqiri shumë herë është përfolur për kilogramet e saj të tepërt në media.

Moderatorja që synon shpesh të bëhet seksi me ‘asetet’ e saj, shpesh edhe dështon në këtë aspekt.

Së fundi ajo duket që e ka këtë kompleks dhe po mundohet të fshehë.

Me një fustan të gjerë Blerona po synon të fshehë peshën e saj.