Prapa kamerave, e papritur çka bëjnë Feridja, Xhynejt e Eylul

Showbiz

‘Beni Affet’ është seriali që po merr vëmendjen e publikut shqiptar.
Aktorët e këtij seriali më shumë se kolegë janë miqësuar mes vete dhe prapa kamerave ata janë krejt tjetër.

Janë tre më kryesorët e serialit, Feridja, Xhynejt e Eylul të cilët kanë shkrepur një fotografi për t’i njoftuar fansat e tyre me atmosferën që krijohet prapa kamerës.