Feridja ‘rrezikohet’ duke tentuar të bëjë foto të bukur, Xhynejti e ‘shpëton’

Showbiz

Feride dhe Xhynejt, personazhet e romancës së preferuar të publikut shqiptar janë miq të mirë mes vete.

Ata përveç se ndajnë hapësirën e punës, ndajnë edhe vendet relaksuese pas punës.

Një foto artistike janë munduar ta bëjnë, por kanë rrezikuar pas liqenit. Derisa Feridja dëshiron të ‘hidhet’, është Xhynejti i cili luan rolin e shpëtimtarit.