E ftuan në koncert për të kënduar, por veprimi i Robertit i befason të gjithë!

Showbiz

Deri dje e njihnim të gjithë vetëm si bashkëshorti i Nora Istrefit, ndërsa tani me suksesin që rezultoi në muzikë, po ndodhë krejt e kundërta.

I angazhuar me koncerte dhe mbrëmje të ndryshme muzikore, Roberti po e befason publikun me talentin e tij në muzikë, pavarësisht se nuk është diçka e re për të, siç ka deklaruar disa herë radhazi në intervista.

Të këndojë live, e dëshmoi veten për të disatën herë, por edhe me vallëzime nuk qëndron keq si duket, madje të tilla shpesh po bën edhe në koncerte të ndryshme saqë po e elektrizon masën.

Me gotë në kokë, ngjashëm sikurse vallëzimet turke, Roberti nuk heziton t’i tregojë publikut edhe këtë anë të tij dhe kjo bëhet e ditur përmes imazhit që sjellim për ju.

Shikojeni çfarë bëri së fundi.