Shikoni sa me stil është veshur Renee ia kalon edhe Norës

Showbiz

Renee si bija e dy këngëtareve të famshëm u bë e njohur për publikun qysh në ditën kur lindi.

Nora vazhdimisht e ekspozon në rrjetet sociale dhe tani si e rritur, Nora po ia dizajnon veshjet.

Një fotografi e fundit tregon se sa më stil është veshur Renee.

Sa e ëmbël…