Gjarpri gati 5 metra kafshon 2 vjearen, i shkakton plagë të tmerrshme (Foto/Video)

TE NDRYSHME

Një vajzë dy vjeçe duke luajtur në kopsht u kafshua disa herë nga një gjarpër me gjatësi prej 4.5 metra.

Vogëlushja u përball me vdekjen për shkak të kafshimeve që kishte marr në trupin e saj.

I gjithë trupi i saj u frye, ndërsa helmi depërtoi edhe në organet e saj, duke bërë që veshkë e saj të fillojnë të mbyllen, shkruan Daily Mirror.

Ajo shpejt u dërgua në spital në një gjendje kritike për jetë.

Pothuajse dy vjet pas aksidentit, vajza e vogël është në gjendje të mirë shëndetësore disa dëmeve të shkaktuara nga nervat në këmbën e saj të djathtë nga helmi.

Riley ecën me një mbajtëse dhe ka lëvizje të kufizuar në këmbën e saj të djathtë, që do të thotë se ajo duhet të ecë në majat e këmbëve të saj.

Mjekët shpresojnë se Riley Stone do të përmirësohet nga transplantimi i muskujve dhe tendonit.