Ledrit i rrinë më bukur se femrave …?

Showbiz

Ledri është një djalë tejet i edukuar, i kujdesshëm dhe bënë një muzikë shumë të pastër dhe të dashur.

Reperi është i kërkuar shumë edhe si imazh i disa kompanive vendore .

Fiziku dhe bukuria e bëjnë të jetë i pa rezistueshëm dhe i preferuari i shumë vajzave.

Kohëve të fundit ai ka vendosur që të bëjë pak ndryshim më rritjen flokëve ku e paraqesin një djalosh krejt tjetër por mbetet ai Ledri i njëjti po aq sharmant.

Kjo fotografi që ai ka realizuar me anë të ‘Snap Chatit’ do ju shtoj zilinë shumë femrave se sa i shkojnë dhe sa bukur i rrinë qerpikët dhe ky efekt më mirë se shumë femrave.