E mrekullushme si arriti kjo vajzë nga anoreksike në një trup të mrekullueshëm, nuk do ta besoni ndryshimin

Kuriozitete

Emelle Lewis u diagnostikua me anoreksi kur ajo ishte vetëm 15 vjeçe.

Nga anoreksike në një trup të mrekullueshëm, nuk do ta besoni

Ajo mendonte se ishte e shëndoshë dhe e shëmtuar, kështu tentoi të humbiste më tepër peshë për të kapur standartet sociale.

Gjithçka shkoi keq pasi vajza arriti peshën 32 kilogramë.

U shtrua në spital plot 7 herë dhe jeta e saj ishte në rrezik të vërtetë.

Më pas ajo zbuloi histori të disa vajzave që kishin fituar luftën kundër anoreksisë dhe vendosi të ndryshonte jetën e saj për tu bërë normale, të ushqehej normalisht dhe të bënte regjim ushtrimesh fizike.

Tani ajo ka një trup të mrekullueshëm që e admirojnë të gjithë dhe shëndet të plotë.

Emelle thotë se jeta e saj u shpëtua nga historitë në Instagram.