VIDEO| Çfarë po bën kjo bebe në mes të autostradës?

Kuriozitete

Një bebe u shfaq në mes të autostradës duke u zvarritur për të kaluar në anën tjetër të rrugës, përderisa një shofer ishte duke kaluar andej.

Ngjarja e pazakonshme ndodhi në një rajon të Vietnamit dhe videoja e momentit u publikua në rrjetin social Facebook.

Shoferi i veturës, u ndal kur vërejti beben në rrugë dhe doli nga vetura për ta marrë atë.

Por më pas, një grua shihet duke kapërcyer pengesat e rrugës me vrap për ta marrë beben.

Çfarë po bënte kjo bebe në mes të autostradës?