Prindërit e braktisën sepse lindi pa krahë, por mrekullia që ndodhi me vogëlushen ia ndryshoi tërësisht jetën

Kuriozitete

Buzëqeshja engjëllore dhe sytë e saj blu janë tiparet e para që bien në sy kur ne shohim fotografinë e Vasilina Knutsen. Sigurisht që të gjithëve na pëlqen e bukura, por kur ulim shikimin pak më poshtë do të kuptonit se vogëlushja 2-vjeçare është ndryshe, preferojmë ta quajmë fëmijë special, pasi i mungojnë të dyja duart dhe ka të zhvilluara vetëm dy gishta nën krahun e djathtë.
Për të lexuar vazhdimin kliko linkun më poshtë.

Lexoni më shumë…