Nëna bukuroshe e Kidës e lë nën hije vajzën e saj…

Showbiz

Orhidea Latifi e njohur për publikun si Kida është këngëtarja më aktive aktualisht.

Ajo vazhdimisht promovon këngë të reja, dhe secila prej tyre rezulton të jetë shumë e suksesshme.

Kida gjithashtu njihet për stilin e saj të veҫantë sa i përketë pamjes në përgjithësi dhe veshjes në veҫanti.

Ajo zakonisht shfaqet e veshur me shumë stil, por jo shpesh herë provokative.

E sot ajo ka publikuar një fotografi në të cilën shihet së bashku me prindërit e saj.

E vëmendja pa dyshim se është tek nëna e saj dhe fustani elegant që ka veshur.