Kështu dukej Mihrije Braha me djalin e saj kur ishte shumë më e re

Showbiz

Këngëtarja Mihrije Braha është pëlqyer dhe vlerësuar gjithmonë nga publiku për paraqitjet e saj.

Ajo është çdo javë pranë publikut përmes emisionit “Odeon”, që udhëhiqet nga bashkëshorti i saj Naim Abazi.

Këngëtarja Braha gjithashtu është mjaft aktive edhe në rrjetet sociale, ku publikon fotografi apo video nga përditshmëria e saj.

Fotografi familjare e publikuar nga Mihrije Braha, me rastin e ditëlindjes së djalit të saj.

Foto nga Facebook.