Big Mama shfaqet pa grim, i ndryshon fytyra nga humbja e peshës

Showbiz

Këngëtarja ka arritur që me një ndërhyrje në lukthin e saj, të arrijë të humbë shumë kilogram dhe të duket krejtësisht ndryshe.

Big Mama është njëra nga këngëtaret shqiptare e cila ka arritur që drastikishtë ta ndryshoj pamjen e saj.