Tuna para dhe pas famës

Showbiz

Iu rikthye skenës muzikore.

Karrierën muzikore e filloi në moshë mjaft të re, duke realizuar kështu shumë këngë e që shumë prej tyre kanë rezultuar dhe hite

Edhe pse këtë periudhë ajo nuk ka sjell ndonjë projekt të ri, pasi i është përkushtuar krejtësisht familjes së saj.

Është kjo Tuna e cila tanimë është bërë nënë për herë të parë, ku në maj të vitit të kaluar solli në jetë djalin të quajtur Tian.

Të kthehemi pas në kohë, kur shumë nga këngëtaret më shumë i dedikoheshin këndimit sesa paraqitjes së tyre.

E tillë ishte dhe Tuna, ku po të shohim paraqitjet e saj të shumë viteve më parë shohim një Tunë krejtësisht ndryshe nga çfarë shohim sot!

Ndërsa, sot çdo tipar i saj është më se perfekt!

Hundë, buzë e mollëza perfekte janë ato që bien në sy teksa shohim Tunën në paraqitjen e fundit të bërë në llogarinë e saj në Instagram.